Leirskole

for elever og lærere
gården meny

Gården

leirskole mosjøen

Leirskole

overnatting i vefsn

Overnatting

arrangement i vefsn

Arrangement

naturopplevelse helgeland

Opplevelser

kontakt holmen gård

Kontakt

Leirskole i Vefsn kommune.

Velkommen til leirskole

Holmen gård tilbyr leirskoleopphold for elever og lærere. Vi ønsker at elevene skal få oppleve læring i naturen og samspill med dyr. Holmen gård ligger perfekt til med et stort klasserom i naturen. Vi har flott turterreng rundt oss, fjell, spennende elv, dyreliv både i naturen rundt oss og på gården. Elevene får ta del i dyre stellet her på gården og de får kunnskap om lokalhistorie og vi ønsker å gi elevene et bilde av hvordan man levde her fra 1600 tallet og frem til i dag. 

Gjennom undervisningen ønsker vi å gi elevene en holdning til, og en kunnskap om friluftsliv og natur som gjør at de får lyst til å ferdes i naturen. 

Holmen gård har en ansatt pedagog og vi leier inn instruktører til enkelte av våre aktiviteter. 

Vi har kapasitet til 52 elever og plass til 7 lærere/assistenter. 

Gjennom uka på leirskole kan elevene blant annet få oppleve kanotur, fisketur, luftgeværskyting, pil og bue, bumperball fotball, frisbeegolf, crockett, boccia, fotball, ballansepark og bading. 

Før klassen din kommer til oss, sender vi ut et arbeidshefte som elevene skal jobbe med på skolen før oppholdet her hos oss. Temaet i heftet tar utgangspunkt i læringsmålene fra fagene som vi jobber med under leirskoleoppholdet. 

leirskole aktivitet
bål i mosjøen
tur i vefsn
kanopadling helgeland
spælesau
leirskole farmen

«En utfordrende og aktiv leirskole midt i naturen. Her kan elever oppleve mestring gjennom spennende undervisning og fritidsaktiviteter» 

Ta kontakt, så sender vi:

  • Mer informasjon til lærere
  • Utstyrsliste
  • Dagsplan
  • Arbeidshefte
  • Priser